Начало


Спа хотел Орфей е предпочитано място за организиране на бизнес срещи, конференции, семинари, тиймбилдинги, обучения и тренинги, фирмени партита и други събития и поводи.

Хотелският комплекс разполага с три професионално оборудвани зали:

  •     конферентна зала “Олимпия” - до 300 места,
  •     конферентна зала “Евридика” - до 120 места
  •     конферентна зала “Арфа” - до 25 места .

Всяка от тях е оборудвана с HD мултимедии, флипчарт и озвучаване. Хотелът има 260 комфортно обзаведени стаи и апартаменти, две заведения за хранене: класически ресторант и ресторант - механа, всяко с по 250 места.

В зависимост от събитието хотелът може да предложи редица допълнителни услуги: мултимедия, кафе-паузи, тържествени обяди или вечери, коктейли, анимационна програма, програма за тиймбилдинг, DJ – партита и много други.

На разположение на гостите е ползването на СПА центърът на хотел Орфей /вътрешен басейн, фитнес зала, инфраред и финландска сауна, парна баня, джакузи, турска баня, масажни и козметични кабинети, зона за релакс/.

Поверете организацията на Вашето фирмено мероприятие или конференция в наши ръце! Достатъчно е да ни дадете датата на планирания семинар или конференция и ще получите най-доброто предложение, съобразено с бюджета и конкретните Ви предпочитания!
За повече информация : GSM: +359 878 529 995 E-mail: events@hotel-orpheus.com

 
© Hotel Orpheus Pamporovo 2018