Анимация


ДЕТСКА АНИМАЦИОННА ПРОГРАМА И СПОРТНА ПРОГРАМА ЗА ВЪЗРАСТНИ – БЕЗПЛАТНО!

За да бъде Вашият престой  в хотела незабравим и пълен с емоции, за да са усмихнати Вашите деца през целия ден, за Вас ще се погрижат нашите млади, весели и добре обучени аниматори.

Разнообразната детска анимационна програма, съобразена с предпочитанията на най-малките гости и грижата за тях от страна на нашите аниматори, ще допринесе за по-спокойната и релаксираща почивка на техните родители. Тя включва богат набор от игри и забавления, детска дискотека и киновечери за малчуганите.

Спортната програма за възрастни е съчетание между леснодостъпни и ненатрапчиви игри, които ще задоволят претенциите на широк кръг от възрастови групи. Програмата е една добра основа за приятелско настроение сред посетителите на хотел „Орфей”.

Станете част от анимационната ни програма за деца и възрастни и ние ви гарантираме, че няма да скучаете и ще прекарате ваканцията си повече от забавно!

Подробна програма за часовете и мястото на провеждане на активитетите можете да намерите на информационното табло на рецепция на място в хотела.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
© Hotel Orpheus Pamporovo 2018