Анимация


ДЕТСКА АНИМАЦИОННА ПРОГРАМА И СПОРТНА ПРОГРАМА ЗА ВЪЗРАСТНИ – БЕЗПЛАТНО!

За да бъде вашият престой по време на пролетната и Великденската ви почивка в хотела незабравим и пълен с емоции, за да са усмихнати вашите деца през целия ден, за вас ще се погрижат нашите млади, весели и добре обучени аниматори.

Разнообразната детска анимационна програма, съобразена с предпочитанията на най-малките гости и грижата за тях от страна на нашите аниматори, ще допринесе за по-спокойната и релаксираща почивка на техните родители. Тя включва богат набор от игри и забавления, детска дискотека и киновечери за малчуганите.

Спортна програма за възрастни с различни активитети - аеробика, пилатес, народни танци. Укрепете и тонизирайте мускулите, подобрете стойката на тялото си и преди всичко не забравайте да се забавлявате.

Станете част от анимационната ни програма за деца и възрастни и ние ви гарантираме, че няма да скучаете и ще прекарате ваканцията си повече от забавно!

Подробна програма за часовете и мястото на провеждане на активитетите можете да намерите на информационното табло на рецепция на място в хотела.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
© Hotel Orpheus Pamporovo 2018